Etusivu

Suomen Atlantti-Seura pyrkii edistämään euro-atlanttista ulko- ja turvallisuuspoliittista keskustelua, tutkimusta ja koulutusta Suomessa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää tilaisuuksia sekä harjoittaa julkaisu- ja koulutustoimintaa. Seura toimii kohtaamispaikkana ulko- ja turvallisuuspolitiikasta kiinnostuneille suomalaisille.

Vuonna 1999 perustettu avoin ja poliittisesti riippumaton Suomen Atlantti-Seura tarjoaa ainoan euro-atlanttisten ulko- ja turvallisuuspoliittisten kysymysten käsittelyyn painottuneen foorumin Suomessa ja edistää osaltaan moniarvoista keskustelukulttuuria. Seuraan kuuluu yli 700 eri yhteiskunnan aloja edustavaa jäsentä, joita yhdistää kiinnostus ulko- ja turvallisuuspolitiikan kysymyksiin.

.